Kategória:
Kedvencek, Kedvenc sztárok

Létrehozva:
2021-10-15 20:31:45

Cikk írója:
ApróVilága Magazin


Keanu Reeves


A színész, rendező, producer és zenész Keanu Reeves (Keanu Charles Reeves) kihagyta a neki rendezett buli első 20 percét, amit egy New Yoek-i klubban tartottak, az új filmjének tiszteletére. Türelmesen várt az esőben, hogy beengedjék, senki sem ismerte fel.

A klub tulajdonosa azt mondta, "Nem is tudtam, hogy Keanu kint áll az esőben és arra vár, hogy beengedjék, nem mondott senkinek semmit." Tömegközlekedéssel utazik, könnyen szóba áll a hajléktalanokkal is és segít nekik ha tud. Még csak 56 éves (1964 szeptember 2).

Néha leül a parkban a hétköznapi emberek közé és megeszik egy hot dogot. A Matrix forgatásának egy részét követően minden kaszkadőrt megjutalmazott, egy motorral, kifejezve elismerését a tudásukért.

A Matrix forgatása során rájött, hogy a különleges jelmeztervezők és számítógépes effektek egy része felesleges, túl drága, így lemondott ezekről, helyette az Ördög ügyvédje című filmre költötte a megmaradt pénzt, hogy Al Pacino játszhassa a főszerepet.

Közben a legjobb barátja elhunyt, a szerelme a várandóssága alatt elvesztette a gyermeküket, később elhunyt egy autóbalesetben. A nővére leukémiás lett.

Keanu nem hagyta, hogy tönkretegyék a történtek, 5 millió dollárt adományozott a kórháznak, ahol a nővérét kezelték. Létrehozott egy alapítványt a leukémiás betegeknek, ahová minden filme után elkülönít egy bizonyos összeget. Férfinak születni egyszerű, de férfinak maradni...

Forrás: facebook.com

 

Kiemelt ApróHirdetések

További kiemelt ApróHirdetések »

 

ApróVilága Magazin ajánló

További magazin cikkek »

 

Weblapok webáruháza ajánló

További webáruházi ajánlatok »

 

Weblapok webáruháza ajánló

További webáruházi ajánlatok »

 

Helyi látnivalók

További helyi látnivalók »

 

Helyi Programok / események

További helyi programok / események »

 

Helyi szolgáltatók

További helyi szolgáltatók »